SDL PLAY!2018-01-30T12:47:42+00:00

DET HÄR ÄR SDL PLAY!

SDL Play! (f.d. SDO Play) är Sveriges Dansorganisations kanal för livesändning och repriser av de danstävlingar och events som vi arrangerar under året. SDL Play! är en perfekt tjänst för dig som inte har möjlighet att följa tävlingen på plats, eller för dig som tävlar själv och vill kunna studera din prestation i efterhand. Vi har som målsättning att streama så många tävlingar som möjligt, med ambitionen att täcka in alla rikstävlingar och några regionstävlingar.

Så här sänder SDL Play!:

 • Vi zoomar minimalt. Kamera som visar ”helgolv” visar just hela golvet så att alla dansare finns med i bild. Denna kamera visar aktuell rond och annan viktig information under dagen i bild.
 • Kamera som visar antingen Golv A eller Golv B är s.k. fast kamera – den zoomar inte och flyttar inte runt med bilden under sändning.
  A- och B-golvs sändningar sparas inte som repris. När två kameror används behöver du köpa tillträde till båda sändningarna (Kamera 1 + Kamera 2), såvida du inte valt VIP-paketet eller ”Early Bird” som båda ger dig tillgång till alla sändningar då fler än en kamera används (se priser här nedan).
 • Kvalitén på den strömmade sändningen avgöra i hög grad av vilken uppkoppling mot internet som du har där du befinner dig när du tittar på sändningen. Om du upplever att bilden är suddig/hackig eller rentav inte visas alls,  kan du manuellt ändra din upplösning på sändningen för att minska mängden data som behöver skyfflas över din uppkoppling. Du ändrar upplösningen på sändningen i nedre högra hörnet av bilden.
 • Du kan enkelt följa med i tävlingens deltagarlista samt rond- & tidsschema genom att gå in på: www.vote4dance.com och där välja aktuell tävling som sänds.

Så här ser du en sändning från SDL Play!:

 • För att kunna köpa och titta på en sändning behöver du skapa ett konto/login till SDL Play!
  Gå till https://sdoplay.solidtango.com/, acceptera Användarvillkoren och Sekretesspolicyn och registrera dig (Det är gratis!).
 • Har du redan ett konto, så loggar du istället in direkt och väljer den tävling/det evenemang du vill köpa.
 • Välj något av alternativen ”Early Bird” eller ”VIP”. Då får du tillgång till alla kameror under sändningsdagen och kan se reprisen i upp till 6 dagar efter tävlingen. ”Early Bird” är för dig som vill ha ett rabatterat pris och vet långt i förväg att du kommer att titta, dvs. du köper den strömmade sändningen tidigt. ”VIP” är som”Early Bird” men du köper sändningen samma dag som den ska äga rum.

SDL PLAY! Priser & Paket»

Early Bird

79:-
 • BÄSTA PRIS: Alla kameror + repris i 6 dagar

VIP

99:-
 • SISTA MINUTEN: Alla kameror + repris i 6 dagar

A / B-GOLV

49:-/st
 • A- ELLER B-GOLV: Var för sig eller båda, ingen repris

Hjälp oss bli ännu bättre!

För att SDL Play! ska bli ännu bättre och vara ett alternativ för alla som inte har möjlighet att fysiskt delta som publik på en tävling, behöver vi din hjälp: Om du själv gillar SDL Play! så hoppas vi att du också vill sprida info om den här streaming-tjänsten, genom att t.ex. dela den här sidan och andra SDL Play!-inlägg som du ser på t.ex. Facebook och Instagram.

Tack för att du är med oss och får danssverige att växa!